Fidbox app

1. Kies uw besturingssysteem

2. Download de app

3. Registreer door de volgende gegevens in te voeren: Gebruikersnaam en een Wachtwoord (gemakkelijk te onthouden met een minimum van 3 cijfers), verifieer het Wachtwoord, voer E-mail in en login met “save”. Vervolgens de gevraagde velden invullen.

4. Druk op het + teken om de Fidbox toe te voegen. 

5. Type het Fidbox serienummer in (laatste 6 cijfers) en de Naam (gewoonlijk de plaats waar de Fidbox is geplaatst vb. keuken, kantoor, eetkamer…)

6. Beheer van de synchronisatie-periode

Kies de synchronisatie-periode van 2 uren die het best met uw persoonlijk schema overeenkomt. ENKEL gedurende deze 2 uren is de Fidbox bereikbaar. U dient zich te bevinden binnen een straal van 3 tot 6 meter om de synchronisatie van de Fidbox uit te kunnen voeren. De eerste synchronisatie wordt automatisch uitgevoerd door te klikken op “Connect”. De Fidbox voorziet een countdown van 900 seconden totdat het synchroniseert. Een volgende synchronisatie is slechts mogelijk de volgende dag tijdens de gekozen uren.

7. Als de APP gesynchroniseerd is met de Fidbox ziet u de opgeslagen metingen verschijnen. De gegevens en de periode van de laatste sync, alsmede de gegevens en de periode van de volgende sync worden weergegeven op het scherm.